Werkwijze en financiering

Ieder probleem vraagt om een eigen oplossing. Wij ondersteunen je hierbij. Meld je aan voor meer informatie!

Hoe werkt het?

Wij vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk de begeleiding of zorg krijgt die nodig is. Zonder wachttijden. We maken daarom graag meteen een afspraak om jouw zorgvraag helder te krijgen en te bespreken wat we voor je kunnen doen.

Iedere vraag of ieder probleem vraagt een eigen oplossing. Een oplossing die bij jou en je mogelijkheden past. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou die oplossing is. Ons werk is dus altijd gericht op jou. Als het nodig is, overleggen we met vrienden en familie.

Wie betaalt het?

Wij werken met veel zorgpartners en gemeenten samen. Daarom kan de financiering van onze dienstverlening via de Wmo of via een pgb geregeld worden. Als je nog geen pgb of andere financiering hebt aangevraagd, adviseren wij je daar graag over. People Care begeleidt ook bij de administratie en biedt duidelijkheid in de wirwar van regels, procedures en vergoedingen.


Werkwijze

Wie biedt de zorg of begeleiding?

People Care heeft een groot netwerk van professionals. Er is daarom altijd iemand te vinden die bij jou en je situatie past. Vaak zijn er meerdere hulp- of zorgverleners betrokken. Wij zorgen dat je het overzicht houdt.

Lees waarom Manon zich inzet voor People Care

De voordelen op een rij

  • Geen wachttijden
  • Heldere afspraken op papier
  • Begeleiding van begin tot eind, ook nazorg
  • Begeleiding bij administratie en financiĆ«n
  • Professionele begeleiding op maat

Heldere afspraken

Voordat we je begeleiden, maken we afspraken op papier. Zo is voor iedereen duidelijk wat we hebben afgesproken. Rapportages en voortgangsverslagen krijg je uiteraard te lezen. En ze zijn beschikbaar voor andere instanties als jij dat wenst.

Nazorg hoort er bij

People Care blijft jou ondersteunen totdat je er helemaal klaar voor bent om het (weer) zelf te doen. Dat betekent dat wij ook goede nazorg bieden. Ondersteuning totdat jij er klaar voor bent om de begeleiding helemaal te stoppen.

Wilt je weten of je in aanmerking komt?

Vul het aanvraagformulier in en wij nemen spoedig contact op.