Werkwijze en financiering

Ieder probleem vraagt om een eigen oplossing. Wij ondersteunen je hierbij. Meld je aan voor meer informatie!

Hoe werkt het?

Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk de begeleiding en/of zorg krijgt die u nodig heeft. Wij maken daarom graag zo spoedig mogelijk een afspraak om uw hulp- en/of zorgvraag helder te krijgen en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Iedere vraag of ieder probleem vraagt om een eigen oplossing. Een oplossing die bij u en uw mogelijkheden past. Wij gaan samen met u op zoek naar wat de oplossing voor u is. Ons werk is dus altijd op u gericht. Indien nodig, overleggen we ook met familie en/of vrienden.

Wie betaalt het?

Wij werken met zorgpartners en gemeenten samen. Hierdoor kan de financiering van onze dienstverlening geregeld worden via de WMO, PGB of de zorgverzekering. Als u nog geen PGB of een andere financiering heeft aangevraagd, adviseren wij u daar graag over. People Care biedt ook begeleiding bij de administratie en biedt duidelijkheid in de wirwar van regels, procedures en vergoedingen.


Werkwijze

Wie biedt de zorg of begeleiding?

People Care heeft een groot netwerk van professionals. Er is daarom altijd iemand te vinden die bij u en uw situatie past. Vaak zijn er meerdere hulp- en/of zorgverleners betrokken. Wij zorgen dat u het overzicht houdt.

Lees waarom People Care

De voordelen op een rij

  • Heldere afspraken
  • Gerichte begeleiding en thuiszorg naar een zo zelfstandig mogelijk leven
  • Begeleiding en thuiszorg van begin tot eind, ook nazorg
  • Professionele begeleiding en thuiszorg binnen 1 bedrijf

Heldere afspraken

Voordat we u de begeleiding en/of thuiszorg gaan starten, maken wij samen heldere afspraken. Zo is het voor iedereen duidelijk wat er is afgesproken. Rapportages en voortgangsverslagen krijgt u uiteraard ook te lezen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen dat deze ook beschikbaar zijn voor andere instanties.

Nazorg hoort er bij

People Care blijft u ondersteunen totdat u er helemaal klaar voor bent om het (weer) zelf te kunnen doen. Dat betekent dat wij ook goede nazorg bieden. Ondersteuning totdat u er klaar voor bent om de begeleiding en/of de thuiszorg helemaal te stoppen.

Wilt u ook weten of u in aanmerking komt?

Vul het aanvraagformulier in en wij nemen spoedig contact op.