De wijkverpleging vanuit People Care.

Uw kwaliteit is onze zorg!

Thuiszorg.

Naast begeleiding vanuit de WMO levert People-Care ook persoonlijke verzorging en verpleging bij u thuis. U kunt deze zelf bij ons aanvragen, of u laten doorverwijzen door uw arts of uw behandelaar.

De wijkverpleging vanuit People Care is beschikbaar in de volgende regio’s: Duin en Bollenstreek, Leiden en Voorschoten.

People Care levert onder andere de volgende zorg:

  • Persoonlijke verzorging (wassen, aankleden, steunkousen aantrekken etc.)
  • Verpleging (wondzorg, stomazorg, medicatie, injecteren, act zwachtelen etc.)
  • Palliatieve zorg (zorg in de laatste levensfase)

People Care is er voor iedereen.

Onze gediplomeerde HBO wijkverpleegkundige zal samen met u inventariseren welke zorg u nodig heeft. Zij zal samen met u een zorgplan opstellen waarin de gemaakte afspraken staan.

Als wij gecontracteerd zijn met uw zorgverzekeraar zal uw zorgverzekeraar de kosten voor de wijkverpleging geheel aan ons vergoeden. U heeft dan niet te maken met een eigen bijdrage. Als wij zorg leveren via een niet gecontracteerde zorgverzekeraar zal er een eigen bijdrage van u gevraagd worden. Hoe hoog deze eigen bijdrage is kunt u bij uw eigen zorgverzekeraar navragen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling wijkverpleging, email: wijkverpleging@people-care.nl (Maandag t/m Vrijdag) en telefonisch op 06-28986551

Wilt u ook weten of u in aanmerking komt?

Vul het aanvraagformulier in en wij nemen spoedig contact op.